Over mij

Hi,

Ik ben Karim. Ik heb altijd al geloofd in de maakbaarheid van de samenleving: de kracht en creativiteit die we hebben om van onze wereld een betere plek te maken. Het is een geloof dat ik als kind heb meegekregen. Als volwassene zie ik het als een plicht en een voorrecht om daaraan bij te dragen.

Vandaag staan we voor een scala aan uitdagingen: ecologisch, maatschappelijk, sociaal, bestuurlijk en meer. Overheden, assertieve burgers, bevlogen medewerkers, kritische verenigingen en ondernemers bieden elk hun eigen perspectieven en oplossingen aan voor deze uitdagingen, soms vanuit tegengestelde belangen.

Urban Connector staat voor slim samenwerken om sneller vooruit te gaan. Ik streef ernaar om al deze partijen samen te brengen, hun expertise te bundelen en draagvlak te creëren voor nieuwe oplossingen. Mijn doel: de transitie naar duurzame steden op mensenmaat te versnellen.

Ik help jou vooruit door:

  • Samenwerking te faciliteren: Echte vooruitgang is alleen mogelijk door samen te werken. Daarom brengt Urban Connector verschillende belanghebbenden samen om gezamenlijke doelen te bereiken.
  • Expertises te verbinden: Diverse expertises samenbrengen stimuleert creativiteit en innovatie. We moedigen het delen van kennis aan en streven naar synergieën die leiden tot effectieve oplossingen.
  • Draagvlak te creëren: We begrijpen het belang van draagvlak bij het implementeren van verandering. Daarom werken we nauw samen met belanghebbenden om begrip, steun en betrokkenheid te bevorderen.

Voor jouw vraag of project ontwerp ik een aanpak op maat. En daarom ook een team op maat, zowel op vlak van expertise als capaciteit. Urban Connector werkt o.a. samen met andere procesbegeleiders, service designers en gedragsexperten, onderzoekers, ruimtelijk ontwerpers, communicatiebureaus en meer.

Wil jij ook duurzame verandering brengen?

Bel me of mail me

0032 (0)486820946
[email protected]

Of liever een call?

Boek gerust een afspraak in. Ik luister graag naar jouw verhaal.

Pin It on Pinterest

Share This